Галерия „Магазинчето Сполука“

Пространство за изява на български художници. Картини, авторска керамика и др.

„Магазинчето Сполука“ предоставя пространство за изява на български художници. show more

„Магазинчето Сполука“ предоставя пространство за изява на български художници. Гордеем се с професионализма и креативността на нашите автори. Занаятчиите, които извайват съдовата керамика съвместяват традиционни материали и форми с модерни технологии и визия. Благодарение на тях предлагаме изключително качествени и красиви, абсолютно функционални сервизи и съдове за чай и кафе, съдове за вино и ракия, за плодове и зеленчуци, за вода и за цветя…

При нас ще намерите вещи, които превръщат къщата в дом. Всеки дом би се окичил с уникални стенни и настолни часовници, и всеки офис би разведрил обстановката с керамични, стъклени и метални пластики. Предлагаме интериорни картини – графика и живопис, лежерни акварели за спалнята и тежки маслени платна за офиса.

Нашите дизайнерски бижута биха зарадвали вас, ваши близки и приятели. Ако искате да отнесете част от България някъде по света, вземете я от нас – музика, традиционни сувенири и оригинални подаръци. Сполучливият подарък е в „Магазинчето Сполука“.

Originally posted on 30.01.2018 @ 15:09

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]