Магазин „Балканско“ - Традициите са още живи

С много отдаденост и любов събираме най-доброто от българските занаяти – медникарство, керамика, дърворезба, тъкачество и всичко, което носи духа на българщината

Ние от „Балканско“ вярваме, че традициите са още живи, че нашите земи show more

Ние от „Балканско“ вярваме, че традициите са още живи, че нашите земи раждат безценни дарове, че българските майстори и занаятчии продължават да творят със сърцето и душата си, за да предават онова, което е завещано от дедите ни. Знаем, че все повече от нас се обръщат към миналото, към народното творчество и култура, за да опознаят истинската България. С трепет вадят от скрина старите черги и носията на баба, с умиление разглеждат овехтелите албуми и се вдъхновяват от българската народна музика.

С много отдаденост и любов събираме най-доброто от българските занаяти – медникарство, керамика, дърворезба, тъкачество и всичко, което носи духа на българщината.

На почит е и българската маслодайна роза – подбрали сме най-добрите български производители на козметика, прославили страната ни по света. При нас ще откриете народна и литургична музика, живопис, икони и книги. Сребърен филигран и реплики на български съкровища. Не сме забравили и традиционните вина и ракии, мед, сладка, подправки и лютеници.

И всичко това ще намерите в уютните ни магазини, с автентична атмосфера на българска възрожденска къща, където ще ви посрещнем с гостоприемството на любезен и добър стопанин.

Originally posted on 30.01.2018 @ 15:43

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]