Art.E

Порцеланови и керамични изделия с необикновена визия, провокативни форми и рисунки.

Art.E изработват порцеланови и керамични изделия с необикновена визия, show more

+359888288119

София, София

Art.E изработват порцеланови и керамични изделия с необикновена визия, провокативни форми и рисунки.

„Пристрастяващо. Само така можем да опишем заниманието си, а изделията, които предлагаме, със сигурност са в състояние да провокират интереса на нашите клиенти.
Накратко за нас – казваме се Иван и Стойко и се познаваме от дълги години, но от близо 5 се впуснахме в приключението Art.E. Изкуството като терапия, изкуството като красота, изкуството като подражаване на живота, но и загледано в други хоризонти?
За нас, за вас.
Изработваме порцеланови изделия, които могат да бъдат чудесни нетрадиционни подаръци, далеч от клишето, в търсене на нови форми и провокации. Помислили сме за всички – създаваме чаши, нежни и декорирани за фини дами, но и артикули, дръзки и нестандартни, с дизайн, подходящ за мъжете или стилово маркирани подаръци за индивидуалисти. Защото не всичко може да се купи от Китай.
Непрекъснато бягаме от посредственото.
Непрекъснато бягайте от посредственото.
Някои хора смятат, че ръчно направените изделия са прекалено скъпи. Помислете за вложените в тях ресурси – качествени материали, страст, време, вдъхновение, понякога разочарование. Последното винаги оставяме за себе си, а на нашите клиенти подаряваме внимание и частица от вдъхновението си.
Изделията ни са от порцелан, като непрекъснато експериментираме с различни видове от всички краища на света. Както можете да видите, чашите са сред най-разработените ни изделия, но наред с тях изработваме и керамични плочки, бижута и други артикули.
Без значение дали търсите подарък за човек, който ви е легнал на сърцето, или искате да оборудвате семейното огнище с нещо ново и нетрадиционно, ние сме насреща, за да осъществим бягството ви от монотонното.“

Originally posted on 25.01.2018 @ 13:00

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]