Весели моменти със Здраволина

Днес във фокуса на нашето внимание е един все по-разпознаваем български творец – Здравка Будинова или още позната като веселата Здраволина (Zdravolina).
Заговаряйки за нея човек се чуди откъде да започне – спортна аеробика, народни танци, йога, множество пътувания в различни континенти или нейното хоби и професия – дизайнът. Тя е на 27 и е графичен дизайнер, работи на три места и въпреки това намира време за четвърто свое работно занимание – съвсем скоро тя стана сертифициран йога учител. Завършва своята магистратура Графичен Дизайн в Мадрид и с всичките си отличия и познания се прибира, за да дава нови цветове и настроения на български книжарници, корици на книги, софийски галерии, детска модна линия и др.

Здрави е от онези весели души, които се опитват да предадат цялата си радост от живота чрез всяко свое действие или дума. Истински творец, който твърдо вярва, че артистичността е заложена изначално във всеки от нас.
Нейният минималистично весел стил пренася в детските мечтания на вътрешния ѝ свят в нейните добронамерени, приказливи, закачливи намерения. Творбите ѝ кореспондират позитивно със света, защото както на българската сцена, тя намира място и на тази извън страната. Нейни илюстрации могат да бъдат видени върху кориците на много немски издания.

Работите на Здраволина вижте тук:
http://zdravolina.com/
https://www.facebook.com/zdravolina/?fref=ts
http://dayafterdayyy.blogspot.bg/

Originally posted on септември 1, 2017 @ 6:57 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *