Нещо цветно с Люси – бреза, цветя и усещане за Природа!

Това е историята на едно семейство, което в света на модерните технологии решава да се върне към първоизточника на всичко, към Природата.

В творческия екип са Людмила Петрова и Николай Колев. Тя е сътворител на красотата в естествена визия, създава декорацията с цветовете. А той е човекът, който полага конструкцията на всички идеи. Основният елемент, както ще забележите, е брезата, но техните ръчно изработени декоративни композиции са направени в комбинации от дървесни гъби, консервиран планински мъх, изсушени цветове и други естествени материали.

„Обичайно е да се подаряват цветя, но обикновено няколко дни след поднасянето им, те увяхват и за съжаление трябва да се изхвърлят. Водена от любовта си към цветята – казва Люси – реших да им дам по-дълъг живот, след като са отрязани. Четене на специализирана литература, много опити и търпение, а Ники реши да ми прави поставките за цветята и резултатът не закъсня. Впоследствие обаче, решихме да създаваме приказни творения, вдъхновени от приказки, легенди и филми.“ Всички тези претворения виждаме в работите им тук.

Сред тях освен различните сувенири като кошнички с цветя, кораби, кладенци, маси, столове, кресла и пейки в цветя, виждаме и тематична коледна и великденска украса, и всички те съхранявани по подходящия начин за гарантирано качество и дълготрайност на изделието.

Освен да изберете своя подарък от огромния избор от налични цветни сувенири можете да поръчате индивидуална или пък корпоративна аранжировка, като се свържете с тях на страницата им.

Автор: Зорница Сепетчиева

Originally posted on декември 14, 2017 @ 2:39 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *