Накит от Беата

Накит – дума, която свързваме със старобългарското, но и не по-малко с лукса, защото буквално „накит“ означава „украшение, бижу“ и защото накити са носели в изминалите векове по-заможните българи. Тази модна линия обаче е тук, за да покаже точно обратното – с накити може да се накичи всяка дама. И те са не по-малко бляскави и красиви от златните пендари.

Модната линия бижута „Накит от Беата“ създават три талантливи и изпълнени с ентусиазъм млади жени – Беата, Ваня и Галя. Това, което сплотява техния колектив е изначалния стремеж към красивото, към създаването на тази красота собственоръчно, това именно прави бижутата им още по-ценни. Те са обединени още от идеята за изработване на разнообразни и пъстри бижута от мъничко и може би често подценявано като средство за декорация при бижутата – мънисто. Тяхната работа показва, че мънистото  може да бъде много повече от това, което сме свикнали да виждаме от него като готова изработка.

Беата, Ваня и Галя работят основно с японски, стъклени мъниста, но и комбинират различни други материали, необходими за завършената визия на накитите. При създаването на нови схеми и модели се правят множество скици, от които накрая се избират най-добрите, които да се включат в серията накити, а сред тях обикновено се отличава един модел, който се явява като лайтмотив за цялата серия бижута.

Разгледайте най-новата колекция накити:

Автор: Зорница Сепетчиева

Originally posted on март 5, 2018 @ 7:30 am

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *