MOMA Home – с грижа към детето и дома

MOMA Home е една от обещаващите нови марки на българския пазар. Тя представя продукти, специално подбрани и изработени с грижа към безопасността на детето, а същевременно са достатъчно стилни, за да се впишат идеално в дизайна на дома. Освен това MOMA Home представя себе си по един съвременен и близък до човека начин, така че останахме приятно изненадани от находчивостта на основателката на марката и решихме да разберем малко повече за нея..

Идеята за основаването на MOMA Home идва от Марина – майката на малкия Михаил, който се явява непосредствено причина създаването на марката. За да може да организира идеалния индиански рожден ден на сина си Марина създава собственоръчно индианската палатка, а творческата работа я вдъхновява за още и така хобито прераства в професия.

Нейните лични изисквания в живота се пренасят и в работата ѝ, затова всичко, което тя създава е изпитано и безопасно, от качествени материали и с иновативен дизайн, така МОМА Home се превръща в събирателно за качество, визия, удобство и спокойствие.

 

Автор: Зорница Сепетчиева

Originally posted on януари 25, 2018 @ 6:08 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *