За сайта

Тук Сме БГ е сайтът на всички, които усещат, че България е тяхното място, които творят, работят и се реализират ТУК.

Това е също сайтът на всички, които искат да живеят по-интересно, весело, приятно, предизвикателно и с удовлетворение живота си ТУК.

 

Каква е основната идея?

Тук сме БГ е сайт, който се стреми да помага на културата в България, на нейното развитие чрез разпространяване на информация за различни творци и автори, за галерии и арт магазини, за места, хора, идеи и събития.

Сайтът предлага своята интернет платформа като своеобразен подиум, сцена за изява на всички български творци и хора на изкуството, а също и на всички ценители на изкуството.

Другата голяма идея на сайта е неговата практическа насоченост към потребителя, към човека, посещаващ арт магазини, галерии, културни, споделени пространства, студиа и под. С тази цел под всеки обект на картата на Тук Сме БГ има секция за коментиране и харесване. Така всеки от нас остава информиран за добрите места в България чрез опитността на останалите.

 

Кой може да използва сайта?

На практика всеки.

Творците могат да го използват като възможност да се покажат под светлините на прожекторите като разкажат за себе си в страницата „Блогове“.

Всеки, който притежава магазин, галерия, студио, коуъркинг или друго арт пространство също е добре дошъл да представи себе си като добави обекта си на картата ни – със снимки, информация за работно време, контакт и кратко описание на дейността си.

А също и всички любители на изкуството. Ако сте от тях и имате авторски снимки, които искате да споделите, може да ги качите в нашия раздел „Снимки“, където също така може да създавате и редактирате своите папки.

 

Необходима ли е регистрация?

Не, тя не е необходима, но ако имате желание да пишете статии за сайта или пък да ръководите своите обекти на картата, обновявайки с актуална информация и събития е добре да направите своята регистрация на Тук Сме БГ.

Originally posted on 28.01.2018 @ 15:12