IDEA HOBBY

Магазини за арт и крафт материали

ИДЕЯ ХОБИ е дългогодишен лидер на българския пазар в производството на дървени предмети, подходящи за брандиране с фирмено лого или декорация с различни приложни техники:

Важна част от нашето производство са дървени кутии за вино, дървени кутии за чай, дървени кутии за бижута,дървени кутии за ключове, дървени подноси, дървени свещници, дървени рамки за снимки, дървени корици за скрапбук-албуми, дървени подложки за чаши, дървени мини-мебели, дървени предмети за мини-градини,детски дървени комплекти за сглобяване, дървени фигурки за декорация.

Освен нашите стандартни продукти, ние можем да Ви предложим производство на дървени предмети по Ваш размер и проект, както и брандиране с фирмено лого и/или текст чрез лазерно гравиране. Наши клиенти са както световни търговски марки, рекламни агенции, така и български партньори, като се стремим да отговорим на потребностите на всеки наш клиент. Друга част от нашето производство са корици и листа за скрапбукинг, лазерно изрязани елементи от бирен картон, шаблони за декорация за многократна употреба.

Originally posted on 08.03.2018 @ 13:04

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]