Студио „АРТ ДИЗАЙН“

Студио за Интериорен Дизайн

АРТ ДИЗАЙН е студио за интериорен дизайн и архитектура, което предлага цялостно show more

+35929757250

бул. "Ал. Малинов" 16, София

http://www.artdesign.bg

АРТ ДИЗАЙН е студио за интериорен дизайн и архитектура, което предлага цялостно интериорно проектиране, професионални архитектурни визуализации като се ангажира с пълния работен процес от предварителното визуализиране на вашата идея до оформянето й в окончателен работен проект и нейното реализиране, като нашата основна цел е създаване на завършен краен продукт. Дейността ни обхваща всички фази и етапи на интериорното проектиране, преустройства на вътрешни и външни пространства,инвеститорски контрол, частични ремонти, дизайн на мебели и декорации.

Студиото е основано през 2002г от Стефан Ботев с идеята да откликва на нуждите на клиенти със завишени изисквания към детайла, красивия и функционален интериор. Ценители на красивото и изящно подредено вътрешно пространство. През годините студиото има реализирани над 130 проекта на територията на цялата страна както частни, така и на обществени интериори. С над 10 години опит в интериорното проектиране и изпълнение на интериорни проекти, ние от АРТ ДИЗАЙН помагаме на клиентите си да реализират най-добре и в пълен обем своите идеи.

АРТ ДИЗАЙН изпълнява професионално всеки етап от интериорния проект, като предлага комплексно изпълнение на целия проект. Ние работим само с утвърдени и сертифицирани изпълнители като използваме само съвременни и качествени материали.
Нашият екип от специалисти ви гарантира отличен краен продукт, базиран на дългогодишен опит в сферите на архитектурно проектиране и  дизайн. Вие получавате пълно обслужване – от маркирането на терена и необходимата документация за стартиране на проектирането до интериорен проект и неговата реализация.

Originally posted on 26.02.2018 @ 15:25

This business has no offers to display.

Create your rate

No ratings to display.

send us a message

    [recaptcha id:ko class:ko]