СътвоРими – импровизаторският глас на България

Те са две обикновено необикновени момчета – Косьо и Марто.

От страната на мелодията е Косьо (Константин Кучев) – щастливото дете с китара, но и глас (а понякога и цигулка). Косьо е музикант по душа, професия и образование. Той е познат с импровизаторския детски албум Кой живее в микрофона?, от творческия курс Открий своя глас, както и от различни музикални и немузикални фестивали и събития.

Другата страна на музиката е Марто (Мартин Петрушев) – веселият римотворец, който вдъхва живот на случайно грабнатите думи и ги превръща в съвършено нови истории, за които дори не сте предполагали, че съществуват.

Дуетният импровизаторски синхрон среща случайни и неслучайни хора, които да зарадва с песен създадена по подадена на момента тема. С други думи те са улични импровизатори и музиканти. Те се радват да се срещат с всички хора и да правят музика за вас, която се излива право от творческото им вдъхновение.

Ако искате да ги срещнете и да чуете какво биха извадили от торбата с музикални изненади за Вас – можете да се надявате единствено на Вашия късмет, защото тяхната локация е точно както и репертуара им – спонтанна.
А ако не Ви се чака до тогава може да погледнете техния youtube канал: СътвоРиМи или в канала на ТукСмеБГ.

Originally posted on декември 31, 2019 @ 5:45 am

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *