Палитра от емоции с ароматните бижута Drops of emotions

Те казват, че ароматите разказват истории, въвличат ни в емоции, пренасят ни за секунди в различни светове, случки от преди години, разходка в парка с приятели, вечеря сред топлината и аромата на домашния уют, случайна среща някъде на улицата, ароматът, носещ се от кафеварката сутрин или от пекарната на ъгъла на улицата до вкъщи. Всичко това оставя у нас спомени.. на почувстваното, не на видяното или докоснатото, но на усетеният аромат във въздуха.

След като вече знаем колко силна е връзката между паметта и обонянието ни започваме да си изясняваме концепцията на арома бижутата.

Drops of emotions създават бижута, които са не просто красиви или просто ароматни. Ароматите на етеричните масла, които избираме да поставим в тях оказват благоприятно въздействие върху човешкия организъм по начин съзнателен и приятен за нас.

Бижутата Drops of emotions представят три деликатни дами, които сътворяват магията в бурканчета. В онлайн-магазина им може да намерите бижута от стомана с вулканични камъни, с фосфор и полски цветя, смола…

Бижута с аромати на иланг-иланг, лавандула, мента, канела, лимон и… каквото си изберете.

Вижте разнообразието от форми, цветове и аромати тук.

Пожелаваме ви прекрасни арома-спомени и срещи 🙂


Originally posted on септември 20, 2017 @ 7:18 pm

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *